avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1802 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Noua procedura a depunerii declaratiilor rectificative
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Noua procedura a depunerii declaratiilor rectificative

Am citit articolul cu noua procedura de depunere a rectificativelor si din cate am inteles modificarile se refera la modul de lucru al acestei declaratii in interiorul administratiei nu la modificari ale documentului pe care-l depunem la ghiseu.In aceste conditii nu inteleg de ce azi la admin.fin.Ilfov au refuzat sa-mi primeasca o declaratie rectificativa,motivul fiind ca abia acum se studiaza noua lege.Nu au vrut nici macar sa dea un termen aproximativ in care vor primi iarasi aceste declaratii.Am inteles eu gresit ? Va rog daca se poate sa ma lamuriti.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 06:46, 9 Martie 2012
Declaratia rectificativa se poate depune oricand. Ce pot sa spun decat obisnuitul abuz al AF?
Multumesc! La fel am gandit si eu,de ce sa nu-mi primesti declaratia?! [editat]
Ultima modificare: Vineri, 9 Martie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
On-line ati incercat? [editat]
Ultima modificare: Vineri, 9 Martie 2012
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Interventie moderator:

@johanna10 si @George1962

Va atrag atentia ca prin postarea mesajelor de tipul celor pe care le-am editat prin stergere, ati incalcat pct.2.1 din Regulament privind continutul acestora:
[...]Nu ne plac utilizatorii care aduc jigniri sau injurii altor utilizatori sau unor institutii.[...]Pe forumul Avocatnet discutam ideea, nu persoana.


Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soft contabilitate on line Cabinet expertcontabil Dontu Irina Carmen Cabinet expertcontabil Dontu Irina Carmen Buna ziua, Imi poate recomanda cineva un soft de contabilitate on line bun si nu prea scump? Am vazut ca cei de la [EDITAT] au o oferta pentru firmele de ... (vezi toată discuția)
Cazier judiciar - reabilitare ped.cu suspendarea cond. a executarii apostolga apostolga Buna ziua, Am o neclaritate si v-as ruga sa ma elucidati cat se poate de aprofundat cu privire la urmatorul caz: 1.decizia penala din 24.03.2009 la Curtea ... (vezi toată discuția)
Contestatie garsonjon garsonjon sunt membru in consiliul de administratie al unei societati agricole.pe data de 15 mai ac.eu si inca 4 membrii am fost dati afara de presedintele ... (vezi toată discuția)