avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... viata in puscarie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

viata in puscarie

buna seara ! am de executat o pedeapsa cu inchisoarea de 3 ani pt droguri .
cum este viata la puscarie ?
mi-e fricaa de mor :(
este prea usoara in comparatie cu ce era inainte si cu ce ar trebui sa fie.
s-au dat foarte multe drepturi si nu obligatii.
parerea mea.
fiecare isi face pedeapsa asa cum crede de cuviinta insa trebuie sa aiba in vedere ca functie de cum se comporta ar putea iesi mai repede.
Stii cumva penitenciarul in care o sa-i executi?
In general viata la puscarie e una plictisitoare.Stai intr-o camera cu paturi etajate, cu baie proprie,o debara, si un televizor.Ai acces la sala de forta,unde gasesti de toate (eu am vazut si un playstation),sau te poti duce la o sala,unde poti sa pictezi sau sa sculptezi.(Penitenciarul Rahova)
Toti cei din puscarie se comporta exemplar,pentru ca astfel isi atrag cateva beneficii.
Mult succes si sa fi cuminte ca sa nu stai toti cei 3 ani !
Ultima modificare: Luni, 5 Martie 2012
Tiberius_cc, utilizator
Hotararea este definitiva?
S-a judecat si recursul?

Nu stiu daca este prea grozav deoarece am si clienti recidivisti care nu vor sa se intoarca la inchisoare...
ar fi culmea ca unii sa doreasca sa se intoarca. una e sa stai intr-o camera cu alti 2-10 detinuti si sa astepti sa vina familia la vizita sa-ti aduca cele necesare ori sa-ti trimita bani sa mergi la chioscul inchisorii si alta e sa fure , sa iaba bani in permanenta si msa stea singur ori cu iubita incamera de hotel ...
majoritatea nu savarsesc infractiunile de nevoie ci pentru ca doresc un castig mare si cat mai repede obtinut.
Sa stiti ca existau multi care nu le pasa efectiv.
Cei care fac foarte multi ani de inchisoare sunt acasa acolo si numai acolo mai au prieteni,etc...
Ultima modificare: Luni, 5 Martie 2012
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Alte discuții în legătură

Intamplare pe strada floxter floxter Azi i-am dat o tigara unui puscarias care facea curat pe strada, erau scosi la munca banuiesc, nu am stiut ca e puscarias, numa dupa ce am vazut ca sunt cu ... (vezi toată discuția)
Amnistie sau gratiere colectiva melinaR melinaR buna zioa poate cineva are informatii cu privire la amnistie sau gratieri colective poate sa indura presedintela sau parlamentul si de amarati de detinuti uni ... (vezi toată discuția)
Cum e viata in inchisoare ? luchian89 luchian89 buna seara ! am de executat o pedeapsa cu inchisoarea de 2 ani pt droguri . cum este viata la puscarie ? mi-e fricaa de mor :(( (vezi toată discuția)