avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cum e viata in inchisoare ?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cum e viata in inchisoare ?

buna seara ! am de executat o pedeapsa cu inchisoarea de 2 ani pt droguri .
cum este viata la puscarie ?
mi-e fricaa de mor :((

Cel mai recent răspuns: Filip Alexandru , utilizator 08:37, 16 Mai 2013
Nu e ca in filme, Poarta-te frumos si dupa vreun an cred ca iesi afara.
am avut o amica de a stat 4 ani acolo pt lovituri cauzaotare de moarte totul din o prostie ce sa zic din ce mi-a zis cam nasoala viata ,daca ai ghinion si dai peste pers rele ca colegi f nasol de gasesti unii cat de cat ok cum gasit aia colege deh singura belea ce a mai mare devine plictiseala ,ma rog poti iesii si la munca daca vrei sa scapi mai repede sau ma rog sa participi la tot felul de asa zise activitati de indreptare poezii si alte chestii ma rog amica asta a preferat sa stea degeaba era sa nu iasa din prima conditionat ia respins la judecatorie dar deh noroc ca ia iesit la recurs .
Oricum un sfat prietenesc incearca sa te tii departe de belele.
bine multumesc frumos pt sfaturi :(
Daca nu ma insel, dvs avand de executat o pedeapsa mai mica, veti ispasi pedeapsa in regim deschis, ceea ce o sa fie mai bine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din magazine alina_25 alina_25 Am un amic de se mai deletniceste cu furtul din magazine si deh a avut belele s deh i-am zis sa isi ia macar un avocat din oficiu si deh el a zis ca nu ca ... (vezi toată discuția)
Viata in puscarie beduin66 beduin66 buna seara ! am de executat o pedeapsa cu inchisoarea de 3 ani pt droguri . cum este viata la puscarie ? mi-e fricaa de mor :( (vezi toată discuția)
Surprins in timp ce rulam o tigara cu marijuana elfojt elfojt Buna seara, S-a intamplat ca intr-o seara impreuna cu ceva prieteni sa iesim la un eveniment la un club din Bucuresti, dupa cateva beri prin club, am iesit ... (vezi toată discuția)