Buna ziua
In anul 1990 ca urmare a unui schimb de terenuri ,facut prin intelegerea partilor,am imprejmuit si lucrat un teren intravilan.
In anul 2006, ca urmare a solicitarii am primit un titlu de proprietate cu suprafata de teren rezultata in urma schimbului.
In prezent sunt chemat in instanta pentru anularea tilului de proprietate de catre un vechi care sustine, pe baza unui act de mostenire din anul 1911, ca o parte din teren i-i revine de drept.
Terenul in litigiu nu a fost inscris in registrele de la primarie si nu a fost solicitat expres,motivand ca a solicitat ''si alte terenuri ''.
Deasemenea suma solicitata pentru partea de teren care o revendica,este foarte mare si nu doreste sa faca o intelegere in fata unui notar.
Va rog sa ma ajutati pentru a castiga procesul,deoarece nu i-mi permit sa platesc un avocat.
Cu respect ,
Pitu Lucian
Rugămintea dumneavoastră nu are sens. În lipsa actelor, a probelor pe care vă puteţi baza sau pe care le invocă reclamantul, nici măcar nu pot să-mi fac o imagine asupra litigiului, necum să vă asigur cîştigarea lui.
Invocaţi uzucapiunea, dacă sunt îndeplinite condiţiile.
Chemaţi-l în garanţie pe acela cu care aţi făcut schimbul.
Oricum, fără un avocat nu veţi face decît să vă pierdeţi în hăţişul procedural şi legislativ.