avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale vizita la finante si la primarie dupa inregistrare ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

vizita la finante si la primarie dupa inregistrare firma la onrc

buna ziua,

impreuna cu inca o persoana am infiintat un srl care are ca obiect de activitate "comerț cu amănuntul efectuat în afara magazinelor, standurilor, chioșcurilor și piețelor" - cod CAEN 4799. dupa ce am primit certificatul de inregistrare de la onrc, ni s-a spus sa mergem la finante si la primarie. reactia mea logica a fost sa intreb de ce, iar doamnele de la onrc nu au stiut sa-mi raspunda.

evident, intrebarea mea pentru voi este: ce trebuie sa fac la finante si la primarie?
Ultima modificare: Marți, 6 Martie 2012
bogdanene06, utilizator
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 16:31, 6 Martie 2012
lucian huzum a scris:

Finantele nu au nici o treaba cu autorizarea desfasurarii activitatilor unei societatii comerciale. Pentru aceasta exista Registrul Comertului cu ale sale declaratii model 2 sau 3, dupa caz. Iar autorizarea pentru comert stradal o da autoritatea locala in baza regulilor de autorizare stabilite prin hotararea consiliului local.

Scuze, nu am fost extrem de clar in exprimare. Luarea in evidenta a firmei de catre Finante
Nu este nici un fel de problema. Acesta este un forum de opinii si idei, nu de polemici sau contraziceri. :coffee:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie pt vanzare produse in afara pietelor si spatiilor special amenajate Vasile Nedin Vasile Nedin O intrebare: Am infiintat o asociatie familiala, mai exact o intreprindere familiala, inregistrata la Registrul Comertului, inclusiv cu cod CAEN 4799 Comerţ ... (vezi toată discuția)
Vanzari - cumparari produse numismatica spava777 spava777 Buna ziua ! In timpul liber doresc sa ma ocup de vanzarea- cumpararea produselor numismatice. Doresc sa aflu care este \\" forma \\" legala ptr a practica ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de comercializare suc natural de mere mitrache_v mitrache_v Buna ziua! As dori sa stiu si eu care sunt conditiile pentru a-mi lua autorizatia de comercializare (suc de mere). Ma intereseaza unde pot gasi ce acte trebuie ... (vezi toată discuția)