buna ziua. am si eu o problema. sunt asociata la o firma care are o retea de cartier, administratorul de la firma si-a facut o alta firma si a transferat reteaua cu un contract facut intre firme falsificand semnaturile asociatilor. am aflat ca intre timp a vandut reteaua altor firme. in plus a folosit banii firmei in scopuri proprii, in prezent firma avand in casa cateva sute de milioane, bani care nu mai exista in firma.ce risca administratorul daca il dau in judecata? neavand sanse sa ma inteleg cu el pe cale amiabila. dar nevrand sa-i fac un rau prea mare(administratorul fiind frate cu mine).multumesc
lasa-ma si nu-mi da pace...asta vreti dumneavoastra. In primul rand s-au falsificat semnaturile (caz penal), a folosit banii firmei .cateva sute de milioane........in scop personal (caz penal). Deci administratorul a incalcat grav legea dar fiind frate cu dumneavoastra nu vreti sa-l afectati. Pe el oricum nu l-a afectat relatia de rudenie cu dumneavoastra de si-a permis asemenea fapte.
Teoretic toate contractele incheiate purtand semnatura falsa a dv sunt lovite de nulitate. Ca atare i-as propune ca intr-un termen scurt sa readuca firma in situatia anterioara, sub rezerva de a-i face plangere penala.
Administratorul risca sa fie condamnat pentru fals, uz de fals, inselaciune, precum si pentru folosirea fondurilor societatii in scop personal.. asta daca ii faceti plangere penala.. sanctiunea o reprezinta ani buni de inchisoare.. cel mai bine e sa va intelegeti asa cum spunea si colegul.
Fals
cmihai25
Buna ziua. Ma numesc Mihai Catalin si pana acum 5 luni am avut in administrare o firma la care eram asociat unic in acte dar aveam un foarte bun prieten cu ... (vezi toată discuția)
Administrator
anny
Buna ziua! Sunt administrator la o firma care a avut o retea de internet. Acum un an mi-am facut firma mea si am facut un contract de vanzare a retelei intre ... (vezi toată discuția)