avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... autorizatie ct. pt. teren ingust
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

autorizatie ct. pt. teren ingust

buna ziua!
as dori sa achizitionez un teren cu latimea de 10m pe o latura respectiv 13m pe cealalta ; din cate stiu in PUG latimea minima este de 12m , as putea obtine autorizatie de constructie?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters98997 , utilizator 12:31, 6 Martie 2012
Ar insemna ca, terenurile inguste sa nu se mai vanda. Asadar un raspuns valabil in acest sens il veti obtine de la institutia abilitata sa emita autorizatii, cu conditia de a aduce la cunostinta acesteia ce anume doriti a construi. In functie de acest criteriu veti putea sau nu veti putea obtine autorizatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezmembrare teren cu autorizatie de constructie Anaaxb Anaaxb Buna ziua, Va rog daca ma puteti ajuta cu urmatoarea problema. Din pacate peste tot pe unde am intrebat nu a stiut nimeni sa imi spuna ceva concret. ... (vezi toată discuția)
constructie casa pe teren ingust claudia5555 claudia5555 Buna seara. Detin un teren cu deschidere la strada de 10 m si aproximativ 31 m lungime. Se poate obtine certificat de urbanism pe acest teren? Constructia va ... (vezi toată discuția)
Limite constructie casa laurentiuu laurentiuu Un teren intravilan in oras are deschiderea la strada de 17 m(latime) si lungimea (adâncimea) de 100m. Daca se doreste cumpararea a doar 500-600 mp dar la ... (vezi toată discuția)