avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cheltuieli asoc de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cheltuieli asoc de proprietari

Administratorul asociatiei nu vrea sa imparta cheltuielile cu incalzirea comuna si salariile in functie de cota indiviza comuna ci in mod uniform pe ap desi noi avem ap cu 3sau 4 cam iar cele cu salariile pe nr de persoane.Ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:15, 6 Martie 2012
Ce este de facut? Depuneti plangere la Presedintele Asociatiei in termenul legal de la afisarea listelor si daca este nevoie cereti Comitetului Executiv destituirea administratorului.
In temeiul art 12 A c) si d) din HG nr 1588/2007 formulati contestatie impotriva listei de plata ,in termen de 10 zile de la afisare la presedintele asociatiei de proprietari
Presedintele de asociatie are obligatia legala sa raspunda la contestatie in termen de 7 zile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul administratorului sneatinschidan sneatinschidan in blocul in care locuiesc salariul administratorului se plateste in funcie de numarul de persoane. i-am spus administratorului ca nu e conform legii 230/2007, ... (vezi toată discuția)
Contestatie lista de plata - ajutor in formularea acesteia ELA FILIP ELA FILIP Buna seara, va rog frumos sa ma ajutati in formularea unei contestatii a listei de cheltuieli comune. Problema mea este urmatoarea: d-na administrator cu toate ... (vezi toată discuția)
Probleme la bloc duta florin catalin duta florin catalin cum se calculeaza penalizarile la boc ?? si daca administratorul este obligat sa explice detaliat cheltuielile si penalizarile ...multumesc anticipat.. (vezi toată discuția)