avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drepturi mostenitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drepturi mostenitor

Daca ma poate lamuri si pe mine cineva. Tatalui meu i s-au acordat prin sentinta judecatoreasca drepturi salariale compensatorii. Tatal meu a decedat intre timp eu fiind unicul mostenitor. Cei de la scoala unde m-am prezentat cu sentinta pentru a ridica banii mi-au spus ca trebuie sa cer de la tribunal o indreptare. Ma poate lamuri, va rog, cineva ce trebuie sa fac. Mentionez ca in certificatul de mostenitor este precizat ca sunt unic mostenitor

Alte discuții în legătură

Certificat calitate de mostenitor CECILIA ENACHE CECILIA ENACHE Buna ziua, am tot citit pe forumuri dar nu m-am lamurit daca este posibila eliberarea unui astfel de certificat. Problema este urmatoarea: am nevoie de un ... (vezi toată discuția)
Ultima pensie a decedatului Cristinaicoman Cristinaicoman Buna ziua! In cursul lunii iunie (12 iunie 2011) bunicul meu a decedat, eu fiind singura mostenitoare (tatal meu-unicul fiu al bunicilor mei- a decedat in urma ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! tatal copilului meu de care sunt divortata a decedat. ... laura1964 laura1964 Buna ziua! Tatal copilului meu de care sunt divortata a decedat. Mostenitor este doar el fiind unicul copil. Decedatul are un frate si mama care au comunicat ... (vezi toată discuția)