Am avut un incident in urma cu aproximativ 7 luni si recent am primit instiintarea cum ca ar fi inceput urmarirea penala impotriva invinuitului dar specifica in acea adresa faptul ca loviturile au necesitat 8-9 zile ingrijiri medicale ceea ce nu este adevarat deoarece eu am avut 14-15 zile. Ideea este ca CML este scris fata-verso iar pe fata sunt cele 8-9 zile initiale si pe verso prelungirea pana la 14-15 zile. Nu stiu cum sau de ce dar se pare ca procuroarea a omis zilele de pe verso. As avea nevoie de un model sa ma adresez procuroarei pentru revizuirea dosarului (CML) sa imi actualizeze datele corect in dosar numai ca eu sunt plecat din tara si am lasat imputernicire tatalui meu sa ma reprezinte la politie/parchet/instanta . Cum pot formula aceasta adresa in numele imputernicitului? Va multumesc anticipat
faceti o cerere adresata PrimProcurorului, mentionati nr dosarului de urmarire penala si solicitati sa se constate ca numarul corect al zilelelor de ingrijire medicala este cel de pe verso, respectiv 14 zile si explicati de ce
dar eu nu sunt in tara, tatal meu are imputernicire... cum trebuie sa se adreseze ca imputernicit? Imi poate posta cineva o schita in care sa modific eu doar continutul cu faptele exacte ale cazului meu... cineva mai experimentat. Va multumesc mult de tot
Cererea mentionata de dl.av.vladfesan nu este o cerere tipizata pentru ca sa va poata indruma cineva, catre un link unde o puteti gasi. Intrucat tatal dvs. are procura autentica poate angaja un avocat care sa va formuleze aceasta cerere si reprezinte mai departe. Este mai comod si pentru parinti si pentru dvs. ca sa angajati un avocat sa se ocupe de caz. Cererea se face in numele dvs. si va fi semnata de catre imputernicit.
Inteleg, insa banii sunt momentan o problema apasatoare deoarece plecarea mea din tara a consumat, si consuma in continuare mult pana la gasirea locului de munca. Ideea este ca voi putea redacta eu aceasta cerere destul de pertinent in afara faptului ca nu cunosc daca trebuie invocat un anume articol, paragraf dintr-un cod civil sau penal pentru a cere acea revizuire. Daca imi poate spune cineva acest lucru ar fi ideal si daca mi-ar indica acel articol si cod. Va multumesc