avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Reziliere contract intretinere cu uzufruct viager
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Reziliere contract intretinere cu uzufruct viager

Buna
Am si eu o problema o batrana de la noi din bloc a incheiat un contract de intretinere cu parinti mei anul trecut iar anul acesta s-a decis sa desfaca contractul. M-ar interesa daca ea inpreuna cu fiul ei pot desface contractul fara nici o semnatura din partea parintilor mei. Contractul a fost facut deoarece avea nevoie de ajutor copii ei nu o mai cautase de 6 ani si s-a hotarat sa faca contract-ul de intretinere prin care sa ne lase noua apartamentul si daca cumva pica la pat sa o intretinem cu tot ce are nevoie. In urma cu o saptamana fiul ei a venit la ea si ea a decis ca nu mai are nevoie de noi. Astazi am auzit de la mama ca ar fi desfacut contractul si daca vrem sa ne recuperam banii cheltuiti pe contract si pe intretinere trebuie sa o dam in judecata. Ce trebuie facut si daca este posibil sa fi desfacut contractul impreuna cu fiul ei fara ca parintii sa asiste la desfacere sau reziliere cum ii mai spune.

Sper ca am postat bine deoarece sunt nou pe aici
Ultima modificare: Marți, 6 Martie 2012
AsterX, utilizator
Cel mai recent răspuns: narcisa_salbatica , utilizator 19:25, 6 Martie 2012
Doar in instanta, cu citarea partilor.
Rezilierea nu se poate face la notarul public, doar in instanta si in conditiile care v-au fost deja explicate mai sus.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care act nu poate fi atacat? pepino29 pepino29 buna ziua. parinti mei vor sa-mi lase mie apartamentul, si ei sa se mute la tara. eu mai am o sora casatorita care si-a primit partea la timpul ei. Care este ... (vezi toată discuția)
Acte mostenire katysan katysan buna seara...as dori sa stiu daca actele de intretinere pe care vor sa le faca parintii mei ,deoarece stau cu ei de 15 ani si ceva si am grija de ei, pot fi ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere, reziliere mary112 mary112 in anul 2005 socrii ne-au facut un contract de intretinere cu uzufruct ,in tot acest timp noi ne-am indeplinit obligatiile fata de ei , astazi am avut o mare ... (vezi toată discuția)