avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 273 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autorizatie de functionare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autorizatie de functionare

Buna ziua!
Am un bar de zi intr-o resedinta de judet de vreo jumate de an.Nu am autorizatie de functionare de la primarie...Intrebarea mea e daca sunt obligat prin lege sa am asa ceva si daca da,cat e amenda daca ma prinde?Am inteles de la o cunostinta ca ar trebui sa am dar nu ma amendeaza numai dupa al 3lea avertisment?:">
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 15:43, 6 Martie 2012
Sunteti obligat sa aveti si autorizatie de la Primarie, iar opinia mea nu este importanta atat valoarea amenzii cat mai ales intrarea d-voastra. in legalitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda primarie pentru intretinerea terenurilor silviu3006 silviu3006 Buna ziua...Am o problema si nu stiu cum sa ies din aceasta. Mai pe scurt, mama mea impreuna cu sora ei a mostenit dupa moartea bunicilor mei, resprectiv ... (vezi toată discuția)
Bar la parterul blocului meu armand67 armand67 La parterul blocului in care locuiesc, sub apartamentul al cărui proprietar sunt, a fost deschis un spaţiu cu destinaţia de alimentaţie publică – ... (vezi toată discuția)
Amenajare interioara cu autorizatii partiale!! me.elena me.elena Buna ziua Am si eu urmatoarea problema:vreau sa tai un perete(partial practic este sub un pervaz de geam) intre bucatarie si balcon am vorbit cu un arhitect ... (vezi toată discuția)