avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autorizatie de functionare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autorizatie de functionare

Buna ziua!
Am un bar de zi intr-o resedinta de judet de vreo jumate de an.Nu am autorizatie de functionare de la primarie...Intrebarea mea e daca sunt obligat prin lege sa am asa ceva si daca da,cat e amenda daca ma prinde?Am inteles de la o cunostinta ca ar trebui sa am dar nu ma amendeaza numai dupa al 3lea avertisment?:">
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 15:43, 6 Martie 2012
Sunteti obligat sa aveti si autorizatie de la Primarie, iar opinia mea nu este importanta atat valoarea amenzii cat mai ales intrarea d-voastra. in legalitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda primarie pentru intretinerea terenurilor silviu3006 silviu3006 Buna ziua...Am o problema si nu stiu cum sa ies din aceasta. Mai pe scurt, mama mea impreuna cu sora ei a mostenit dupa moartea bunicilor mei, resprectiv ... (vezi toată discuția)
Bar la parterul blocului meu armand67 armand67 La parterul blocului in care locuiesc, sub apartamentul al cărui proprietar sunt, a fost deschis un spaţiu cu destinaţia de alimentaţie publică – ... (vezi toată discuția)
Amenajare interioara cu autorizatii partiale!! me.elena me.elena Buna ziua Am si eu urmatoarea problema:vreau sa tai un perete(partial practic este sub un pervaz de geam) intre bucatarie si balcon am vorbit cu un arhitect ... (vezi toată discuția)