avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... angajati SRL-D
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

angajati SRL-D

Buna ziua,

In cazul in care planul de afaceri al unei SRL-D nu primeste finantare, se mentin facilitatile pentru angajati? Respectiv, daca nu primesc finantare, si totusi realizez investitiile propuse, beneficiez de scutirea contributiilor sociale pentru angajatii cu norma intreaga?

Inca o intrebare: unul dintre cei doi angajati poate/ trebuie sa fie administratorul SRL-D?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 07:55, 7 Martie 2012
Da, se mentin facilitatile. Finantarea pentru SRL-D este una, facilitatile oferite de lege sunt altceva. Se poate infiinta un SRL-D si fara sa aplicati pentru acele fonduri.
Pai firma trebuie sa aiba administrator. Da, este posibil ca cel care este administrator sa aiba si calitatea de angajat
Multumesc pentru raspuns. Referitor la intrebarea cu administratorul - voiam de fapt sa stiu daca poate fi bifat ca unul dintre cei doi angajati cu norma intreaga, ori statul poate se asteapta sa creez locuri de munca pentru alte persoane, nu pt administrator... Administratorul poate fi angajat cu norma limitata, ori poate avea un contract de management si sa nu fie angajat.. cred.
Administrator societate comerciala - Cod COR: 241939
Administratorul poate avea si CIM, depinde de propria optiune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl-d alinafay_bv alinafay_bv Revin cu o alta problema ptr srl-d, deoarece cei de la AIPPIMM nu ma prea lamuresc -dati-mi un raspuns exact: -am un srl-d cu 2 salariati(unul cu 8 ore, ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl d DeeIoana DeeIoana Bună ziua. Doresc sa deschid un srl d, eu prestând servicii de videograf, deci cu aceast domeniu de activitate. Va rog mult sa ma ajutați cu câteva ... (vezi toată discuția)
Nelamurire srl-d achizitii! derick derick Ghidul solicitantului pentru SRL-d zice asa: [quot]Pentru a fi incluse în investiţia eligibilă, activele corporale şi necorporale trebuie să ... (vezi toată discuția)