Problema e simpla. In fiecare an platesc impozit pentru ca folosesc un panou de 1 metru patrat amplasat pe domeniul public ( celebra capra publicitara ). Cred ca e corect sa platesc pentru asta ca folosesc domeniul public al primariei, la fel cum si o terasa de vara plateste la primarie pentru ca isi amplaseaza mesele pe spatiul public. Ma intreb insa daca eu si altii platim chirie/impozit pentru domeniul public de ce nu si companiile de utilitati nu platesc catre primarii ,,ceva chirii/impozite,, pentru ca pe domeniul public isi au : retelele de gaz cei din E ON si cei din DGF, ( companii care nu mai apartin statului ROMAN ); retelele de energie electrica cei de pe la E ON, CEZ, ENEL, ( companii care nu mai apartin statului ROMAN ); retelele de apa APA NOVA.
CRED CA E CORECT ASA CUM EU PLATESC CHIRIE/IMPOZIT PENTRU CA FOLOSESC DOMENIUL PUBLIC TOT ASA AR TREBUI SA PLATEASCA ORICE FIRMA/COMPANIE CARE FOLOSESTE SPATIUL/TERENUL PUBLIC.
ar putea cred venii destui de ,, seriosi,, bani la bugetele locale daca ,,MULTINATIONALELE - MULTIFUNCTIONALELE,, AR FI OBLIGATE SA PLATEASCA CEVA BANUTI LA BUGETELE LOCALE...
Aceste companii de utilitati au ca obiect deservirea/asigurarea unor servicii publice. Daca acestea ar plati o chirie catre Primarie, acest cost s-ar regasi in factura Dvs, V-ar avantaja ? De ce sa incaseze Primaria niste sume dintr-un serviciu public ce va este pus la dispozitie contracost ?, cand aceasta din urma contribuie pentru a va asigura aceste servicii ?
utilizare spatiu public
CHANEL
Daca o firma -intreprindere individuala -activitate foto pe teren sau la domiciliul clientului , doreste sa participe la un targ in aer liber de exemplu , unde ... (vezi toată discuția)