avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Format \"Manual de politici contabile\"
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Format "Manual de politici contabile"

Cum trebuie sa arate ,, Manualul de proceduri contabile,, si daca el trebuie sa fie intocmit pentru fiecare firma pentru care se tine contabilitatea. Am inteles ca amenda este de 4000 lei.
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 08:33, 7 Martie 2012
Buna, exista un ghid facut de Ministerul de Finante pentru elaboarea acestor politici unde sunt indicate elementele care trebuie cuprinse în politicile contabile – conform ghidului – Ministerului Finantelor Publice publicat in data de 29.09.2010.
Ghidul il gasiti aici :
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Manual de politici contabile adrianabresug adrianabresug stiti ceva de acest manual,cum si cand se intocmeste ,de cand este obligatoriu ? (vezi toată discuția)
Politici contabile sacko sacko cf omfp 3055/2009 art.10 trebuie elaborate politici contabile proprii. Intrebarea este daca aceste politici se intocmesc si la 30 iunie (bilant semestrial) sau ... (vezi toată discuția)
Manualul de politici contabile sppsv2008 sppsv2008 eu lucrez la un serviciu din subordinea Primariei .am inteles ca incepand cu anul acesta, 2012, este obligatoriu ptr Institutiile publice Manualul de politici ... (vezi toată discuția)