avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general declaratii pfa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

declaratii pfa

buna dimineata
ce declaratii trebuie depuse si care este termenul pentru pfa platitor de tva
multumesc
Cel mai recent răspuns: Samoila Georgeta P.F.A. , Consultant resurse umane 08:13, 7 Martie 2012
300 si 394 la trimestru pentru ca sunteti platitor de tva;
declaratia 200 pentru 2011, 15 mai este termenul de depunere;
declaratia anuala va fi depusa la casa de asigurari de sanatate pentru plata anticipata a contributiei de asigurari de sanatate pt. 2012.
declaratia 094 trebuia depusa la anaf pana la data de 25.02.2012, este cu cifra de afaceri pt. anul 2011.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 094 CORNEA ADRIAN CORNEA ADRIAN Buna ziua Am un PFA. Am cifra de afaceri sub 100 000 euro. Sunt platitor de TVA lunar, Trebuie sa depun Declaratia 094 ? Daca nu, va rog sa imi spuneti daca ... (vezi toată discuția)
Declaratie de inactivitate SfetcuArabela SfetcuArabela Buna ziua, Am o firma infiintata din 08.12.2011 fara activitate pana in momentul de fata. Stiu ca nu trebuie sa intocmesc situatii financiare la 31.12.2011 ... (vezi toată discuția)
Ce taxe se paltesc la pfa? liveomars liveomars Buna ziua, Ma intereseaza la PFA ce taxe se platesc: 16 % impozit pe venitul net sau brut? 5.5% CAS din net sau brut? 31.5 % pensii din net sau ... (vezi toată discuția)