avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale CAEN 4419
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

CAEN 4419

Buna ziua. Va rog sa ma ajutati.Detin un magazin in care procent de 70 la suta reprezinta imbracaminte,20 la suta produse curatenie si 10 la suta ,dulciuri, conserve,biscuiti,bomboane, ceaiuri etc.Mentionez ca produsele alimentare sunt toate ambalate si sigilate. Doresc sa stiu daca codul 4419 este compatibil cu activitatea mea. Doresc sa stiu daca am nevoie de chiuveta in interiorul magazinului pe linga baia si chiuveta existenta in incinta. Sper sa ma lamuriti in aceasta privinta .Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 09:01, 7 Martie 2012
In Cod CAEN rev. 2 nu exista acest cod CAEN
Verificati unde va incadrati dupa noul cod, aici:
[ link extern ] /
CAEN 4719.pt subiectul de mai sus scris gresit, va rog sa ma ajutati am scris 4419 in loc de 4719
Sunt de parere ca cei de la DSP va pot fi de folos.
Aveti avizul de functionare?In conditiile de avizare trebuie sa figureze aceasta cerinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen Maria Stet Maria Stet Buna va rog sa mă ajutați în ceea ce privește codul CAEN. Am doua puncte de lucru la aceeași adresă,binenteles în încăperi diferite. Activitatea ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4719 ardeleandani ardeleandani buna ziua . suntem un magazin de cadouri avem cod caen 4719 vream sa stiu daca este nevoie sa cer si al caen pt comercializarea de alimente ( ciocolata ) si ... (vezi toată discuția)
Incadrare cod caen laborator sau cafenea? MituMarius07 MituMarius07 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: Doresc sa deschid o cafenea unei voi vinde produse de patiserie/cofetarie servirii unei cefele. ... (vezi toată discuția)