avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general formularul 150
Discuție deschisă în Contabilitate în general

formularul 150

buna ziua ,se poate depune formularul 150 cu tot ce trebuie :confirmarea ,imputernicirea ,copie ci ,prin posta pentru ca firma este in bucuresti si sa nu mai bat drumul pana acolo ?
Cel mai recent răspuns: hrincaionela , utilizator 13:00, 15 Martie 2012
Daca nu aveti nevoie sa transmiteti in urmatoare 15-20 de zile atunci trimiteti prin posta cu confirmare de primire,dar va sfatuiesc sa mergeti personal sa depuneti la administratia sect. de care apartine firma .pentru ca dureza cel putin 3=5 zile pina puteti transmite on line.
Puteti sa depuneti 150 la orice administratie chiar si din orasul d-tra.
multumesc frumos voi merge astazi la finante sa vad ce pot face ,o zi cat mai buna .
am rezolvat se poate depune la orice chiseu multumesc frumos de indrumare.si mai am o intrebare se poate depune formularul 150 atat timp cat exista deja cineva desemnat cu semnatura pt acea firma sau trebuie sa astept sa depuna cealalta persoana 151 si abia dupa aceea sa depun eu 150 o zi cat mai buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura electronica ramona74 ramona74 am primit token-ul t reinoirea semnaturii digitale , am facut pasii pt instalare , am completat documentul de confirmare .l-am primit de la instituia care l-a ... (vezi toată discuția)
Dec 394 crinarav crinarav buna seara, am si eu o intrebare : declaratia 394 se poate depune prin posta cu scrisoare de recomandare. multumesc. (vezi toată discuția)
Depunere declaraþia 230 PV2010 PV2010 Există un formular tip de împuternicire cu care se pot depune mai multe declaraţii 230 şi dacă se pot depune şi declaraţii 200 cu această ... (vezi toată discuția)