avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Buna ziua.
Varog sa-mi spuneti daca in cazul in care o banca mi-a cesionat creditul unei firme de recuperari , si aceasta a demarat executarea silita respectiv poprirea veniturilor, pot sa ajung la o intelegere cu executorul privind o esalonare de plata.
Ce credeti ca urmeaza in situatia in care ma aflu acum. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters194995 , utilizator 10:01, 7 Martie 2012
Puteti sa ajungeti la intelegere si cu creditorul si cu executorul. Ce aveti de facut este sa luati legatura cu ei, sa le prezentati solutia propusa si sa vedeti daca o accepta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita de firma de recuperare cristina001 cristina001 Am si eu nevoie de ajutor Am un credit la o banca,l-am achitat 2 ani,am ramas fara loc de munca si nu am mai putut achita,as vrea dar nu pot acum.Banca la ... (vezi toată discuția)
Prescriere rata la banca ardnaxela15 ardnaxela15 Buna seara, As avea si eu o nelamurire: In 2003 am facut o rata pentru niste electrocasnice ( celebra rata doar cu buletinu). A fost facut pe maxim, maxim ... (vezi toată discuția)
Executare silita? adi1985ab adi1985ab Buna ziua. As avea si eu unele nelamuriri, sper sa aveti bunavointa sa imi raspundeti. Dupa 2007-2008 am contractat unele credite de nevoi personale. Sume sub ... (vezi toată discuția)