avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit neplatit ajuns la executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit neplatit ajuns la executare silita

in urma cu cativa ani am obtinut un credit de la banca am platit o perioada si apoi nu am mai platit , am fost preluata dew o firma de recuperare am platit lunar in contul firmei ratele dar acum sunt preluata de un executor. in timp ce eu plateam ratele la firma de recuperare ei ma u dat la alta firma de recuperare si aceea la executor , dosarul meu cica a stat 2 ani la instanta si dupa aceasta perioada a ajuns la executor , bun dar daca se fac 3 ani mai aveau dreptul sa ma dea la executor ?? domnii de la prima firma de recuperare mi au motivat ca din cauza ca nu am discutat cu ei m au dat mai departe dar nu mi ai zis sa nu mia platesc la ei ci la alta firma de recuperare , nimeni nu zice nimic abia acum la executor am aflat ce se intampla. Am sunat la prima firma de recuperare si intr un final au zis ca mi bor da banii inapoi dar nu era mai bine sa ma anunte si sa nu mai ajung la executor si mai ales cu penalitati de la 2 firm e bagate nu doar de la una . Chiar nu se poate face nimic ??? va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 7 Martie 2012
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: comcris , utilizator 13:24, 9 Martie 2012
Formulati contestatie la executare aratand ca dvs. ati fost de buna credinta si ati platit o parte din debit la prima societate de recuperare. Atata timp cat ei nu v-au notificat ca au cesionat creanta la alta societate se prezuma ca dvs. ati facut plati valabile.
va multumesc si unde o depun?
ce i voi zice executorului ptr ca luna asta trebuie sa platesc prima rata
O depuneti la judecatoria in raza careia domiciliati. Comunicati executorului ca ati contestat, eventual inmanati-i o copie dupa contestatia depusa la instanta.
va multumesc ptr sfaturi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indrumare juridica Mihutza35 Mihutza35 Buna ziua , Am marea rugaminte daca ma puteti indruma putin cu un sfat ! Sotul meu a facut in 2007 un credit la o banca in jur de 16000 eur., pe numele ... (vezi toată discuția)
Executare silita - societate recuperatoare damaschin damaschin am facut un credit de 15000e la banca nu am mai platit 3 luni ratele a 4 luna am platit restantele adica850 e fara sa platesc luna in curs cind am vrut sa ... (vezi toată discuția)
Executare creditexpres Claudiu dimbu Claudiu dimbu Buna ziua, am in credit pe care datorita faptului ca sotul a Rama\'s fara munca nu am reusit sa plates ratele. Iar cu situatia de acum nici nu gaseste loc de ... (vezi toată discuția)