avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... schimbarea buletinului trebuie inregistrata in revisal?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

schimbarea buletinului trebuie inregistrata in revisal?

ajutorrrr....daca un angajat isi schimba buletinul(adresa), trebuie inregistrata in revisal noua adresa?
Cel mai recent răspuns: georgianadumitru , utilizator 15:43, 9 Martie 2012
In Revisal se inregistreaza salariile, sporurile, perioadele de suspendare samd. in nici-un caz domiciliul sau CI. Totusi ca sa n-aveti bataie de cap cu ITM faceti un efort si trimiteti-le si noua adresa a salariatului.
HG nr.500/2011
Art. 4
....
(2) Orice modificare a elementelor prevazute la art. 3 alin. (2) lit. a), c)-g) se inregistreaza in registru cel tarziu in ziua lucratoare anterioara implinirii termenului de 20 de zile lucratoare prevazut la art. 17 alin. (5) din Legea nr. 53/2003, republicata. Exceptie fac situatiile in care modificarile se produc ca urmare a unei hotarari judecatoresti sau ca efect al unui act normativ cand inregistrarea in registru se face in ziua in care angajatorul se prezuma, potrivit legii, ca a luat cunostinta de continutul acestora.
.....


Art.3 (2) Registrul se completeaza in ordinea angajarii si cuprinde urmatoarele elemente:
a) elementele de identificare a tuturor salariatilor: numele, prenumele, codul numeric personal - CNP, cetatenia si tara de provenienta , Uniunea Europeana - UE, non-UE, Spatiul Economic European - SEE;
....

În dreptul civil român, principalele mijloace de identificare – numite si atribute de identificare – ale persoanei fizice sunt: numele, domiciliul si starea civila.

Asadar, modificarea domiciliului se opereaza in Revisal ...
va multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transmitere in revisal schimbare domiciliu angajat mariamarineci mariamarineci Buna ziua, Daca un angajat si-a schimbat domiciliul in CI, transmiterea in revisal se poate face oricand? Termenul de 20 zile nu se aplica si pentru ... (vezi toată discuția)
Transmitere revisal la schimbare nume/casatorie andreeadumitrascu24 andreeadumitrascu24 BUNA ZIUA, o mica intrebare am, daca in urma incheierii casatoriei un angajat isi schimba numele, trebuie sa retransmit revisalul ? Va multumesc (vezi toată discuția)
Modificarea datelor de identificare inregistrate eronat in contractul de munca si in revisal ANDREI_oni ANDREI_oni Buna ziua, Va rog frumos sa imi precizati care sunt etapele care trebuie parcurse in situatia in care datele de identificare ale unui salariat au fost ... (vezi toată discuția)