dupa cum este si titlul subiectului se intelege problema pe care o am. eram pe colentina in secotrul 2 din bucuresti loc in care am fost oprit de agentii de circulatie aflati in miscare si ei. acestia mi`au suspendat permisul pe 30 de zile pe motiv ca "nu am acordat prioritate de trecere pietonilor aflati la traversarea regulamentara pe trecerea de pietoni, marcata si semnalizata corespunzator". problema este ca acesti pietoni erau pe sensul celalalt de circulatie, iar in procesul verbal nici nu scrie ca erau pe sensul meu. in consecinta nu trebuia sa le dau prioritate de trecere, dar cu toate aceastea tot mi`a fost suspendat permisul.. organul sustinand ca era pe sensul meu. nu au niciun martor trecut pe proces, in schimb eu am fost cu o persoana in masina care a fost martor la ce s`a intamplat. vreau sa fac o contestatie, am inteles ca la judecatoria sectorului 2, dar nu stiu cum sa o formulez. sper sa ma puteti ajuta. va multumesc!
Dupa indicarea datelor Dvs. personale solicitati anularea procesului verbal de contraventie. In motivatia cererii descrieti faptele asa cum s-au petrecut. Numai Dvs. cunoasteti cel mai bine modul de savarsire a pretinsei contraventii
Simplu. Daca nu, apelati la serviciile unui avocat.
Numai bine va doresc.
ing. Ioan Ciobanu