avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie anticipata
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie anticipata

Buna, mama mea e nascuta pe 6 Noiembrie 1956, vechime in munca de 38 ani si va intreaba cand poate iesi la pensie anticipata partial fara sa fie afectata la bani.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valentin Mester , utilizator 19:31, 7 Martie 2012
Se poate pensiona anticipat(fara penalizare)dupa luna iunie 2012,atunci cand indeplineste conditia de stagiu de complet de contributie de 38 ani si 7 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata partiala ionitaaneta ionitaaneta Buna ziua, Va rog mult o consultatie privind iesirea la pensie anticipata partiala daca intrunesc conditiile si care este procentul de ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata fara penalizare ittisottis ittisottis BUNA ZIUA, Am implinit 57 de ani in 06. februarie 2012. Lucrez in invatamant, am o vechime de 37 de ani . Ma pot pensiona anticipat ,cand am 38 de ani de ... (vezi toată discuția)
Lamuriri pentru pensionare anticipata andreeapopescu24 andreeapopescu24 Sunt nascuta pe 28 oct 1956, am 21 de ani de munca, din care 6 ani si 6 luni de grupa I, iar 8 ani de grupa a II-a. Ma pot pensiona anticipat? Va multumesc! (vezi toată discuția)