avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cheltuieli spitalizare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cheltuieli spitalizare

anul trecut in august eu si nevasta am avut un accidet de circulatie . si mi-afacut dosar penal .dar parchetul a inchis dosarul de neincepere urmaririi penala. iar acuma amprimit o instintare dela spital plata pentru cheltuieli de spitalizarea pentru nevasta
Ultima modificare: Joi, 8 Martie 2012
Gabriela Mihai, Avocat
Cel mai recent răspuns: attilatoth , utilizator 19:50, 7 Martie 2012
intrebarea este?
legal sau nu pentru ca mi-a cerut cuponul de pensia a nevestei si nu miazis nimic de plata .aceasta ma suprinde
asta inseamna ca ati beneficiat de servicii medicale care nu acopereau asigurarea pe care o aveti...sau nu erati asigurat in sistem ...deci va trebui sa le achitati..
Incercati sa postati o singura data intrebarea !!!!
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Explicatii articol din codul penal attilatoth attilatoth cine poate explica art.184 aliniatul 1si3 si art.33 aliniatul b din cod penal (vezi toată discuția)
Permis suspendat pentru vatamare corporala rody_23cris rody_23cris in luna iulie am avut un accident in timisoara. eram intr-o intersectie iar cand am luat virajul la dreapta am dat peste un pieton. Am coborat din masina sa ... (vezi toată discuția)
Accident rutier grav, nup teodorovici teodorovici DOSAR DAUNE MATERIALE DOSAR VATAMARE CORPORALA In fapt, in urma conducerii imprudente de catre numitul x in data de 01.03.2012 in timp ce se deplasa cu ... (vezi toată discuția)