avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier grav, NUP
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier grav, NUP

DOSAR DAUNE MATERIALE
DOSAR VATAMARE CORPORALA
In fapt, in urma conducerii imprudente de catre numitul x in data de 01.03.2012 in timp ce se deplasa cu autotractorul cu numar de inmatriculare [Editat] pe DJ 720B din directia Ulmi catre Ploiesti, pe raza localitatii Nisipuri a rezultat accidentarea grava a tatalui meu si distrugerea autoturismului proprietate personala marca Dacia cu nr. de inmatriculare y.Mentionez ca tata a necesitat ingrijiri medicale de 31 zile, fiind internat in spital alte 6 zile, in total fiind 37 de zile de ingrijiri medicale , aspect pe care organele de cercetare penala trebuia sa le aiba in vedere la incadrarea penala a faptei savarsite de numitul x.Desi masina a fost distrusa , iar controlul RMN, certificatul medico legal, pastilele si toate ingrijirile din spital au fost achitate de victima, dupa 4 luni de zile primim prin posta ca procurorul Z dispune neinceperea urmaririi penale.Oare asa este corect sa depasesti ca sofer profesionist linie continua si dupa sensul tau de mers sa intri pe contasens si sa accidentezi grav o persoana si pe langa asta nu anunti 112 sa reclami accidentul? Norocul meu ca tata nu si-a pierdut constiinta si a sunat repede la 112. De ce asiguratorul refuza sa plateasca prin polita spitalizarea si vatamarea corporala ?Unde trebuie sa ma adresez? sunt disperata/
.Astept un raspuns. Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 20 Iunie 2012
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:52, 19 Iunie 2012
Formulati plangere impotriva solutiei de NUP la prim procurorul parchetului care a solutionat cauza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit de la parchet ordonanta...dar nu stiu ce trebuie sa ... fsiarazvan fsiarazvan [i]Am primit de la parchet rezolutia unui dosar rezultat dintr-un accident cu victima. Am sters numele si alte identificatoare si le-am lasat pe ale mele . ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala grava vajdarita vajdarita Buna ziua! Avem o problema mare,si asa se pare ca nimeni nu vrea sa ne ajuta. Tatal meu acum 3 ani a fost atacat de un grup de oameni (romi) in fata casei ... (vezi toată discuția)
Reexaminare sau contestare certiifiicat medico legal? feriha feriha Buna ziua.As dori sa ma sprijiniti cu un sfat in ce priveste certificatul medico legal emis in urma unui accident auto.In speta, in urma unui accident auto, ... (vezi toată discuția)