avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1067 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Certificat de garantie pentru prestari servicii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Certificat de garantie pentru prestari servicii

Buna seara.

Eu ma ocup cu reparatii electronice, evident am fi firma mea si trebuie sa emit pe langa factura si certificat de garantie pe piese care am inlocuit si pe manopera.

Poate sa ma ajute cineva cu un model de certificat de garantie pentru prestari servicii, sau ce trebuie sa contina un astfel de certificat?

Multumesc mult pentru ajutor

Andrei Culic

Alte discuții în legătură

Garantie piese noi luate prin service auto mihaella_u mihaella_u Buna ziua, As vrea sa stiu daca serviceul este obligat sa dea certificate de garantie de la producator, in cazul schimbarii pieselor auto defecte cu unele ... (vezi toată discuția)
Inlocuire piese laptop fara garantie anamaria1234 anamaria1234 Buna tuturor, Recent am varsat lichid pe laptopul meu si l-am dus imediat la servicceul autorizat X din Bucuresti. Acestia mi-au comunicat ca anumite ... (vezi toată discuția)
Service reprezentanta - acceptare piese proprii Nevermind Nevermind Buna ziua, Ma confrunt cu urmatoarea problema si am rugamintea sa ma ajutati cu un sfat : - La o masina, aflata inca in garantie, sunt stricate 2 piese.Una ... (vezi toată discuția)