avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire - nu am fost chemati la dezbaterea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire - nu am fost chemati la dezbaterea succesiunii

Rudele din partea tatalui au impartit mostenirea bunicului fara a ne instiinta si pe noi, nepotii( tatal nostru fiind decedat).Refuza sa ne spuna cat teren a avut bunicul, stim doar localitatea. Cum pot afla aceste date pe cale administrativa?
Cel mai recent răspuns: violetaflorentina , utilizator 21:50, 8 Martie 2012
Faceti o cerere la primaria respectiva la care atasati certificatele de nastere ale tatalui dvs, ale dvs si certificatul de casatorie (in cazul in care v-ati schimbat numele de fata), ca sa faceti dovada ca sunteti nepotii bunicului, in cerere sa solicitati sa vi se comunice ce terenuri a detinut bunicul. Dupa ce aveti raspunsul trebuie sa consultati un avocat ca sa va indrume in continuare pentru ca nu veti putea obtine partea tatalui decat prin instanta.
Multumesc foarte mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune teren bloc3c bloc3c 1.Tata a decedat in 2005. 2. A avut act de proprietate pentru un teren de 5ha (impreuna cu un frate si el decedat dupa obtinerea acestui titlu de ... (vezi toată discuția)
Înregistrare cerere de optiune succesorala pentru o persoana decedata Send Send Buna ziua. As dori sa stiu daca pot inregistra la notar cererea de optiune succesoarala in numele tatalui meu decedat care in timpul vietii nu si-a ... (vezi toată discuția)
Mostenire crocolina3 crocolina3 Buna seara. Bunicul meu(decedat) care avea in proprietate o suprafata de teren,nu este trecut in certificatul de nastere al mamei mele(decedata si ea) ca ... (vezi toată discuția)