avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire

Buna seara.
Bunicul meu(decedat) care avea in proprietate o suprafata de teren,nu este trecut in certificatul de nastere al mamei mele(decedata si ea) ca fiind tatal ei.Din cauza acestui lucru noi nepotii avem drept de mostenire asupra acelei suprafete de teren,mentionez ca bunicii mei au fost casatoriti legal.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gicu13 , utilizator 23:45, 17 Mai 2014
s-ar putea găsi o cale. bunica trăiește?
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Mai 2014
gicu13, utilizator
oare bunicul a recunoscut-o pe mama dvs prin un act ceva???
este posibil s-o fi recunoscut pe parcursul vietii dar dansa sa nu fi schimbat certificatul de nastere. daca gasii actul prin care a recunoscut-o puteti sa va ridicati cu pretentii la mostenire

Editat de moderator simonette12- motiv pct.2.8 din Regulament
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 Mai 2014
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
bunica nu mai traieste
nu cred ca exista un asemenea act sau cel putin nu stie nimeni de asa ceva
după bunică s-a făcut succesiunea? bunicul a mai avut și alți copii? dacă nu, frați, surori?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum trebuie procedat ca unica fiica sa primeasca in proprietate imobilul? gykkut gykkut Buna ziua.Am o prietena de 45 de ani din Iasi,careia tatal ei (singurul parinte ramas in viata,mama fiind decedata),doreste sa-i lase ei apartamentul (aflat in ... (vezi toată discuția)
Intabulare ContSters295489 ContSters295489 Buna seara.As dori sami spuna cineva cum se poate intabula un teren daca extrasul cf si copia coala ( scoase astazi) este inca pe bunicii mei.Avem contract de ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren fara partaj sejc_2010 sejc_2010 Pe timpul casatoriei din care nu au rezultat copii un unchi, cu domiciliul in Ploiesti impreuna cu sotia sa au cumparat in Ploiesti un teren in suprafata de ... (vezi toată discuția)