avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Uniunea producatorilor de film si audiovizual din ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Uniunea producatorilor de film si audiovizual din Romania

Buna ziua,
Sunt un Pfa cu activitate in domeniul turistic, de curand am primit de la U.P.F.A.R. - A.R.G.O.A - UNIUNEA PRODUCATORILOR DE FILM SI AUDIO VIZUAL DIN ROMANIA, o instintare prin care ma obliga sa platesc lunar o taxa + TVA pentru fiecare camera in care exista televizor si aceeasi suma retroactiv din anul 2006 plus penalitati de 0,1% pe zi conform decizie ORDA NR 17/2006, poate sa ma ajute cineva ? Aceste taxe normal nu sunt platite de distribuitorul meu de cablu? cu care am un contract de prestari servicii in vigoare?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Plata taxa radio+tv si alte taxe toni az toni az Am un PFA cu activitatea de inchiriere camere pentru turisti. In fiecare camera am televizor. In afara de taxa de abonament la firma de cablu mai datorez ... (vezi toată discuția)
Autorizaþie de licenþã neexclusivã cu upfar-argoa iuliurs iuliurs Buna ziua, Am primit in zilele trecute o somatie din partea UPFAR-ARGOA sa inchei un contract cu ei si plata sumelor restante pe 3 ani pentru redifuzarea ... (vezi toată discuția)
Plata taxelor pentru drepturi de autor catre upfr si ucmr ada MIHAELA08 MIHAELA08 Buna ziua de curand am preluat administrarea unei societati ce are ca punct de lucru un bar , in care utilizez un televizor cu abonament la o retea de ... (vezi toată discuția)