avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

buna ziua,sunt in divort,avem doi copii minori unul fiind cu handicap grav eu sunt asistent personal ,am avocat dar sotul meu sa hotarat sa mergem pe cale ameabila.pe 19 martie avem prima infatisare e posibil sa se termine pe loc?Mia propus sa renunt la pensia alimentara iar el cedeaza partea lui de apartament,e posibil asta?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:26, 17 Mai 2012
Multumesc frumos,nu inteleg ce semnifica termenul de atac pt cererile accesorii,daca e vorba despre partaj la noi nu va fi asta,vrem sa facem o hartie legalizata la notar prin care eu renunta la pensia alimentara iar el la partea lui din apartament.Noi am avut doua termene,la al doilea am semnat amandoi o precizare de actiune facuta in doua exemplare .Asta schimba ceva?Am nevoie cat de repede de noul buletin,sunt asistent personal al copilului meu care este in gradul grav de handicap,mie teama ca nu cumva sa nu mai pot ridica salarul daca nu mai sunt pe acelasi nume.Trebuie sa modific multe hartii la comisie si in alte locuri.

Accesorii divortului sunt capetele de cerere privind numele, pensia, autoritatea parinteasca.
Cand vi se va comunica acasa hotararea, veti vedea ca pe ea scrie cu drept de apel ( cred) in termen de 30de zile, dupa epuizarea acestui termen, puteti legaliza. Mai exista varianta sa renuntati expres la calea de atac si veti avea hot definitiva mai repede.
Mai reveniti pe forum dupa ce primiti hot
Ultima modificare: Joi, 17 Mai 2012
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revenirea la numele anterior casatoriei raluk0421 raluk0421 Viitorul meu sot este divortat din luna februarie 2013,sentinta definitiva cu data de 24 04 2013,fosta sotie trebuie sa revina la numele purtat anterior ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara anik233 anik233 Buna seara,am divortat recent si am o problema in legatura cu hotararea venita acasa.Fostul sot vrea sa faca apel cum ca nu poate plati pensia alimentara pt ... (vezi toată discuția)
Divort gyuly_11 gyuly_11 buna ziua, am div pe 17 sept, intrebarea este, pot sa-mi cumpar casa din banii obtinuti din vz. casei in urma partajului, tinand cont ca sentinta nu este ... (vezi toată discuția)