avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Plata impozit PFA cu cardul?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Plata impozit PFA cu cardul?

Se laudau acum cativa ani ca un PFA poate sa-si plateasca impozitul online cu cardul. M-am uitat pe ghiseul.ro dar acolo sunt doar cateva primarii. Ce posibilitati de plata non-cash sunt?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: marius1975_2 , utilizator 11:22, 12 Martie 2012
Transfer bancar, sau prin internet banking in contul trezoreriei de domiciliu.
Multumesc. Am contul de la trezorerie pentru impozite din activitati independente. Cand fac transferul la detalii de plata trec doar CNP-ul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuiesc in strainatate si doresc sa platesc impozitul pe un ... CristiB88 CristiB88 Locuiesc in strainatate si doresc sa platesc impozitul pe un teren extravilan in intr-o comuna din jud. Arad. Aceasta comuna nu este pe lista ghiseul.ro si nu ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratii casmb + plata contributie online ciuc143 ciuc143 Salut, am fost ieri la noul sediu din Ghe Titeica (Bucuresti) pentru a plati contributia la CASMB. Nu mi-a venit sa cred ochilor ce coada era. Eu nu am mai ... (vezi toată discuția)
Plata impozit venit prin virament bancar... in cont unic (5504)? cecene cecene Buna ziua, Pana acum, plateam impozitele frumos la ghiseu, dar anul acesta am zis gata... hai sa platesc prin virament bancar. Declaratia unica am ... (vezi toată discuția)