avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Plata online a impozitului pe masina pentru o alta ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Plata online a impozitului pe masina pentru o alta persoana

Buna ziua,
Doresc sa platesc impozitul pentru o masina care nu este proprietatea mea, folosind site-ul Ghiseul.ro. Pot efectua aceasta plata, in varianta fara autentificare?
Daca nu, ce alte posibilitati de plata am, in afara biroului local de impozite si taxe?
Mentionez ca nu locuiesc in aceeasi localitate cu posesorul autovehicolului.
Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 29 Ianuarie 2025
Dumitru Josan, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dumitru Josan , utilizator 16:09, 30 Ianuarie 2025
Pe ghișeul.ro nu puteți plăti decât ce impozite locale sunt pe CNP-ul dumneavoastra.
Încercați sa dați telefon la directia de taxe si impozite și sa rugați sa va dea un cont de la trezorerie al primăriei respective și sa faceți plata prin virament bancar din localitatea dumneavoastra.
Explicati situația asta în care va aflați, la telefon.
Va multumesc pentru raspunsul D-voastra!
Am sunat, am trimis e-mail, dar nu am primit nici un raspuns. Am chitanta cu care am platit la ghiseu anul trecut, oare este acelasi cont de trezorerie?
Pe site-ul ghiseul.ro, in cazul platilor fara autentificare, nu este posibila efectuarea platii? Exista rubrica " date despre plata" unde pot introduce toate detaliile, deasemenea CNP-ul meu si al proprietarului ...
Cu respect,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata impozit venit prin virament bancar... in cont unic (5504)? cecene cecene Buna ziua, Pana acum, plateam impozitele frumos la ghiseu, dar anul acesta am zis gata... hai sa platesc prin virament bancar. Declaratia unica am ... (vezi toată discuția)
Contul unic pentru plata impozitului pe venit si a contributiilor pentru persoane fizice sau unde pot gasi aceasta informatie RusRIM RusRIM Buna ziua, Doresc sa platesc impoziul pe venitul din inchiriere, pentru anul 2018, asa cum a fost el calculat la depunerea declaratiei unice pana la 15 dec ... (vezi toată discuția)
Impozit pe casa/teren mostenit: cum plateste cineva nerezident? Puzzle Puzzle Impozit pe casa/teren mostenit: cum plateste cineva nerezident in tara, pentru ca ghiseul.ro este absurd - am CNP dar sunt domiciliat in strainatate, nu am ... (vezi toată discuția)