avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 950 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit pe casa/teren mostenit: cum plateste cineva ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit pe casa/teren mostenit: cum plateste cineva nerezident?

Impozit pe casa/teren mostenit: cum plateste cineva nerezident in tara, pentru ca ghiseul.ro este absurd - am CNP dar sunt domiciliat in strainatate, nu am cont si card bancar romanesc. Ghiseul.ro nu accepta asa ceva chiar daca as incerca sa creez un login.

Culmea, masinile SelfPay accepta card strain - dar in mod real, toti care sunt in situatia aceasta sau au cumparat imobil/teren in Romania se duc in persoana in tara si stau la ceva ghiseu sa plateasca?

M-am uitat din pacate la toate variantele, se pare ca impozit pe teren/cladire nu este sub taxele care se pot plati fara autentificare. Nu am gasit nicaieri in lista de pe ghiseul.ro.

Cu autentificare, am problema de mai sus - mi se pare mie total absurd, sau este chiar asa de ilogic construit sistemul facut cu mari fonduri UE sub marea revolutie de digitizare?

Multumesc in avans pentru idei, pentru ca sunt complet siderat in momentul de fata... si pana apuc sa ma duc in tara voi avea niste penalizari superbe pentru cu nu pot sa platesc oricat as dori...
Ultima modificare: Vineri, 10 Ianuarie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Poprire si blocare conturi angry99 angry99 De ce mi s-au blocat conturile de la banca( RON, Euro, card credit, alocatie) pentru neplata impozitelor locale, chiar daca anul nu s-a terminat si eram ... (vezi toată discuția)
Asigurare rca cu pasaportul? ancajorovlea ancajorovlea Buna ziua, Sunt plecata de ceva timp din tara. Si anul acesta, in martie mi-a expirat buletinul. M-am dus la ambasada si mi-am facut un nou pasaport. Era f ... (vezi toată discuția)
Pierdut chitanta plata impozit Florescu T. Cristina PFA Florescu T. Cristina PFA Mdea, se intampla oricui....mie mai des#-o Sunt PFA de anul trecut din martie, am primit decizia de impunere plata impozit pe profit si am platit... in ... (vezi toată discuția)