avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 864 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract locuinta monument istoric
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract locuinta monument istoric

Buna ziua,

In 2009 am reinnoit un contract cu firma care este proprietara asupra unei case monument istoric ce apartine statului. In contractul vechi eram inclusa ca fiica titularului, nefiind casatorita la acea vreme. Intre timp m-am casatorit si contractul trebuia reinnoit. Insa, proprietarul (firma respectiva) m-a obligat sa accept scoaterea mea din contract, pentru a permite prelungirea lui, lucru pe care l-am si facut la un notar.

In acest moment, ma intreb daca mai exista vreo solutie, de a fi din nou trecuta in contract alaturi de titular?

Mai am o intrebare: daca titularul cumpara casa, exista posibilitatea de a deveni mostenitor, dupa decesul acestuia?

Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Cumparare imobil monument istoric vs drept preemtiune micha69 micha69 Buna ziua! Am o mare nelamurire: in 2002 am cumparat parte dintr-un imobil (mai exact parterul) printr-un contract de vanzare cumparare la notariat. ... (vezi toată discuția)
Acceptare sau nu a mostenirii ? Nico Melavi Nico Melavi Buna ziua, Va cer lamuriri in legatura cu urmatoarea situatie, daca se poate: In urma decesului concubinului meu in luna mai a acestui an, am devenit ... (vezi toată discuția)
Mostenire NAARGHYTA NAARGHYTA Buna ziua. Am nevoie de niste raspunsuri concrete in cazul unei mosteniri. Mama mea, in urma decesului tatalui meu a ramas unica proprietara a apartamentului ... (vezi toată discuția)