avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... semnatura falsa pe contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

semnatura falsa pe contract de munca

in urma unei cercetari penale, semnatura falsa, procurorul a dat clasare dosar din lipsa autor! Ce pot sa fac in continuare?

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:55, 8 Martie 2012
In cauza, s-a dispus efectuarea unei expertize grafoscopice? ... daca da, ce a constata expertiza?
Ultima modificare: Joi, 8 Martie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic
expertiza atesta faptul ca semnatura nu-mi apartine
Singura solutie este promovarea unei actiuni in instanta pentru anularea contractului si la care atasati rezultatul expertizei ...
societatea vrea sa ma dea in judecata pentru patarea imaginii
Am intetes .. insa va fi greu de crezut ca va si castiga ... politia trebuia sa ia probe de scris de la toti angajatii societatii ... oricum cineva v-a contrafacut semnatura si ori patronul ori contabilul sau persoana de la resurse umane ar fi trebuit sa stie cine a semnat in locul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neefectuare expertiza markomarius1 markomarius1 Buna ziua, Am si eu o nelamuririre cu privire efectuarea unei expertize: sunt parte vatamata intr-un dosar penal, care are ca obiect falsul in inscrisuri ... (vezi toată discuția)
Consultare dosar penal Nina1 Nina1 Buna ziua, 1. In faza de incepere a urmaririi penale daca s-a dispus aceasta de catre Parchet, rezolutia prin care s-a dispus inceperea urmaririi penale se ... (vezi toată discuția)
Procedura expertiza grafoscopica Nina1 Nina1 Buna ziua Care este procedura realizarii unei expertize grafoscopice?Care sunt pasii ce trebuiesc urmati dupa ce in fata instantei s-a dat \"specimen de ... (vezi toată discuția)