Mandatul de administrator al S.A - in cauza- a expirat in mai 2008. Am mers la O.R.C.(azi) si am facut demersurile pt. prelungirea acestui mandat ( acelasi administrator )-4 ani - totul cf. legii.
Societate a avut si are credite in derulare ; am nevoie de un "Certificat constatator"-pt. un alt credit. Mi s-a spus ca va apare mentionat "mandat administrator expirat".
Mentionez ca AGEA va avea loc pe 23.12.2008; urm. pe 23.12.2008.
Intrebarea mea este:
-cine a administrat si administreaza de la expirare mandat si pana la acea data-23.12.2008- societatea in cauza ?
La ORC mi s-a raspuns ca exista un "vid".
-mai poate adminstratorul sa angajeze si semneze in aceasta perioada, contracte de credit pt. societate?
-legal, cine a administrat in aceasta perioada, tinand cont ca au fost facute rambursari anticipate de credite ?
Mentionez, ca, SA este de tip inchis.
Eu una..........nu ma descurc!
Astept solutiile si raspunsurile dumneavoastra.
Am intampinat si eu aceeasi problema. Insa am urmatoarea nelamurire. Au fost 3 administratori ai unui SRL si toate au expirat. Se doreste prelungirea madatului doar a unuia dintre ei, dintre administratori. Ce anume trebuie facut.... atat acte interne (gen AGA) cat si externe (la Registrul comertului).
Convocator sa
ContSters79137
Este obligatorie prezentarea convocatorului la Registrul Comertului daca Hotararea AGA este semnata de actionarii SA-ului intrunind 100% din capitalul social? ... (vezi toată discuția)