avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale inchidere societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

inchidere societate

am o societate comerciala infiintata in ianuarie 2011 si nu am avut nici o activitate
daca as dori sa o inchid ce demersuri trebuie sa fac
Cel mai recent răspuns: luissss , utilizator 22:05, 26 Februarie 2015
Imi puteti trimite si mie un model de hotararea aga va rog frumos? sunt unic asociat si trebuie sa inchid firma. nu am activitate. Multumesc.
pentru cine are nevoie, sa ii fie de folos:


SC ......... SRL
CIF RO .........
sediu: ...adresa...



DECIZIE A ASOCIATULUI UNIC
Nr. 01/...data...


Subsemnatul, ..........., nascut la data de ............ in localitatea...., CNP ....., in calitate de asociat unic al S.C. ......... S.R.L., cu sediul social in localitatea ......, judetul ......, ....(adresa)..., inregistrata la Registrul Comertului din ....(orasul)....... sub nr. J ......., avand CUI RO ......, decid dizolvarea si lichidarea simultana a soc. S.C. .......... S.R.L. conform art. 235 si art. 227, alin(1), lit. d) din Lg. 31/1990.
Totodata declar ca soc. nu are datorii la stat, la furnizori si nu este in faliment.
Dupa dizolvare si lichidare soc urmeaza sa se radieze.



Data: ....... Asociat unic

...............

Modelul de hotarare a asociatilor GIE pentru dizolvare si lichidare societate fara nici un fel de activitate. este valabil modelul pe care l ati postat si pentru o firma cu doi asociati? Daca nu e, de unde o obtin? Si fara lichidator?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere societate comerciala MOROSANUDRAGOS MOROSANUDRAGOS Buna ziua , In anul 2008 am infiintat impreuna cu sotia o societate comerciala dar in anul 2009 am fost nevoiti sa-i suspendam activitatea datorita ... (vezi toată discuția)
Conditii dizolvare microintreprindere(2 asociati) fara lichidator lora8511 lora8511 Care este procedura de inchidere(dizolvare) a unei microintreprinderi cu 2 asociati, fara a fi necesara numirea unui lichidator? Mentionez ca societatea nu are ... (vezi toată discuția)
Dizolvare s.a. ENGFULL ENGFULL dizovare fara lichidare ..... ce reprezinta ? ce lege reglementeaza procedura dizolvare cu lichidare ...... - // - care este diferenta intre aceste 2 ... (vezi toată discuția)