avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... CESIUNEA DE CREANTA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

CESIUNEA DE CREANTA

As dori sa stiu in ce conditii o instituite publica poate deveni debitoare in urma cesionarii de creanta de catre o firma cu care institutia are contract de salubrizare?Firma vrea sa cesioneze unei persoane fizice. Contractul a expirat ca valabilitate, a ramas doar datoria mULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 08:35, 10 Martie 2012
Se face o cesiune de creanta intre persoana juridica si persoana fizica. Atentie la notificarea debitorului cedat (art. 1578 Cod civil).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acceptare cesionare cristian16ian cristian16ian Buna ziua!In Noul cod civil specifica la articolul 1578 alineatul 1a debitorul trebuie sa accepte cesiunea.Eu nu mi-am dat acceptul pentru cesiunea unuei ... (vezi toată discuția)
Executare silita firma de recuperare mariuss.i mariuss.i Speta suna in felul urmator: Am contractat de la Banca X un card de cumparaturi in anul 2009 in valoare de 700 RON.In anul 2011 dupa ce am cheltuit aceasta ... (vezi toată discuția)
Cesiune de cranta pneuros pneuros Am o firma si am cateva creante , vreau sa vand firma si am auzit ca creantele se pot cesiona. Se poate cesiona catre o persoana fizica ? sau doar la una ... (vezi toată discuția)