avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... deduceri fiscale
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

deduceri fiscale

in cadrul unui PFA ce deduceri pot sa fac din venitul brut,inafara de sanatate?
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 11:55, 9 Martie 2012
Aveti informatii la adresa [ link extern ]
Toate cheltuielile necesare desfasurari ob. de activitate pentru a produce venituri..
Cheltuieli cu protocol in limita a 2% din venit
Ch cu utilitati pe sediu social sau pc. de lucru,daca exista contract de inchiriere sau de comodat pentru spatiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa cheltuieli deductibile muldar muldar Detin un PFA cu domeniu alte activitati sportive. Sunt arbitru. M-ar interesa tare mult ce pot trece la cheltuieli deductibile. Am citit eu o lege insa m-ar ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa smioana smioana Buna ziua, Anul trecut am infiintat un PFA in luna ianuarie care are ca obiect de activitate \"Alte transporturi terestre de calatori\". Acum a venit timpul ... (vezi toată discuția)
Inchiriere masina de la o persoana fizica Diana2209 Diana2209 Buna ziua, cum se face in cazul in care un director al unei societati vrea sa inchirieze o masina de la o persoana fizica. presupun ca se face un contract de ... (vezi toată discuția)