avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Daca am card european de sanatate mai trebuie ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Daca am card european de sanatate mai trebuie asigurare de calatorie?

Buna ziua,
La plecarea in trainatate intr- alta tara membra UE este valabil cardul european de sanatate primit prin posta si eliberat de CAS. Mai trebuie sa-mi fac asigurare de calatorie la o firma oarecare de asigurari sau e suficient acel Card?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: rrramor , utilizator 22:24, 9 Martie 2012
Este suficient acel card. Mentionez ca el trebuie sa fie valabil ( 6 luni)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calatorii cu masina in strainatate anca_filip78 anca_filip78 Va rog sa ma ajutati ; stiu ca suna banal dar am mare nevoie de ajutorul cuiva! Daca puteti sa ma ajutati sa-mi spuneti ce acte sunt necesare pt o calatorie ... (vezi toată discuția)
Card european de sanatate laurenmay laurenmay Am o intrebare legata de cadrul legislativ ce sta la baza acordarii cardurilor europene de sanatate, atat din perspectiva romaneaca cat si europeana. Anume, ... (vezi toată discuția)
Cardul de sanatate european jhonyboxing jhonyboxing Buna ziua! Am deschis acest nou subiect in speranta ca mi se va raspunde la intrebarile mele.-In primul rand,mi se pare normal sa explic prima data ... (vezi toată discuția)