Dupa mai nine de 2 ani cand am deplans un fals in tr-un contract de munca m-i se comunica faptul ca s-a dispus urmarirea penala fata de autori necunoscuti,.
De asemnea m-i se comi=unica de la Parchet ca in urma sesizarii de tergiversare " orice persoana poate face plangere impotriva masurilor si actelor de urmarire penala , daca prin acestea s-a adus o vatamare intereselor sale legitime".sideoarece eu nu fac parte din acest cadru cererile adresate sunt inadmisibile si mai mult , nici nu se va comunica.
Ce este de facut?
1 se poate face plangere impotriva rezolutiei de urmarire fata de autor necunoscut?- autorul este clar administratorul care si recunoaste si rade pe tema asta
2 exista o institutie/forum care sa poata interveni?
3 sa inteleg ca nici macar contestatie nu se poate face?
multumesc mult si astept raspounsuri pertinente ca de obicei
nu puteti face plangere impotriva unei reyolutii de incepere a urmaririi penale
in timpul urmariri penale puteti face insa cerereri si depune memorii, prin care chiar puteti solicita urgentarea solutionarii dosarului
Va multumesc pt raspuns ..acum urmeaza intrebarea intrinseca (care sunt 2 intrebari?0
1 trebuie sa fiu instiintat in scris?
2 exista riscul sa intervina termenul de prescriptie si daca da cum?
Distrugere
dan_bcdro
acu 2 luni unii mi-au spart geamurile la masina si au lovit-o cu pietre si pari.De atunci dosarul acesta sta la postul de politie.Agentul responsabil cu ... (vezi toată discuția)