avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... zile de concediu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

zile de concediu

buna ziua inca o data....se poate sa imi spuneti cum pot afla ce suma trebuie sa incasez pe zilele de concediu raportat la salariul minim pe economie? am lucrat 2 ani de zile,dintre care mi s-au dat numai 9 zile de concediu.acum ca mi-am dat dfemisia as dori sa aflu ce suma mi se cuvine dpdv legal...am lucrat din luna februarie 2010 pana in 5 martie 2012....va multumesc anticipat si va multumesc ca existati
Cel mai recent răspuns: nicoledea , utilizator 20:53, 10 Martie 2012
Ar trebui sa ne spuneti si cate zile de CO aveti stipulate in c.i.m.? ...
20 de zile
pentru 2010 aveati dreptul la 18 zile lucratoare de CO
pentru 2011 aveati dreptul la 20 zile lucratoare de CO
pentru 2012 aveati dreptul la 3 zile lucratoare de CO

per total 41 de zile lucratoare de CO din care ati efectuat numai 9 zile ... au ramas neefectuate 32 de zile lucratoare care vor trebui sa vi se compenseze in bani la incetarea raportului de munca.
multumesc frumos ...intrebarea mea era,avand in vedere ca am avut salariul minim pe economie, ce suma de bani trebuie sa primesc in schimbul acestor 32 de zile de CO...pentru ca doamna administrator nu binevoieste sa apeleze la sinceritate si ma plimba din vorbe,iar eu in momentul confruntarii cu dansa as dori sa am lectia invatata...va multumesc pentru intelegere si va doresc o zi buna

Cred ca la un calcul exact al sumei pe care il veti avea de primit va poate raspunde un coleg sau colega care se ocupa de asa ceva ... nu-mi pot permite sa dau un raspuns care poate fi gresit, deoarece nu ma ocup si de salarizare.

Alte discuții în legătură

Demisie roxana-ioana roxana-ioana m-am angajat anul trecut pe 23/03/2010, ce zile de concediu trebuie sa plateasca patronul tinind seama ca in tot acest timp am luat 21 de zile concediu si ... (vezi toată discuția)
Drepturi banesti aferente concediului de odihna nicoledea nicoledea Imi poate spune cineva ce suma de bani este nevoie sa incasez in cazul in care am demisionat si administratorul trebuie sa-mi plateasca 32 zile de ... (vezi toată discuția)
Plata concediului de odihna neefectuat nelyma nelyma buna , am lucrat intr-o firma din data de 1 .09 .2011 pana in data de 20 .07. .2012,de unde am fost ,,concediata '', spun asta ca de fapt eu nu am scris nici ... (vezi toată discuția)