avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Drepturi banesti aferente concediului de odihna
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Drepturi banesti aferente concediului de odihna

Imi poate spune cineva ce suma de bani este nevoie sa incasez in cazul in care am demisionat si administratorul trebuie sa-mi plateasca 32 zile de concediu,avand in vedere ca am fost inregistrata cu salariul minim pe economie. Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: nicoledea , utilizator 13:46, 11 Martie 2012
De unde aveti dreptul la 32 zile de concediu? Sunt aferente si anului trecut? Cate dintre acestea? Salariul minim in 2011 era 670 lei/luna, iar acum in 2012 este 700 lei.

Cum putem sa va ajutam, daca nu avem toate informatiile necesare?
am mai consultat pe cineva care mi-a calculat zilele de concediu si mi-a confirmat faptul ca am avut de luat 32 zile de concediu...am lucrat din februarie 2010 pana in martie 2012...in martie 2012 am demisionat deoarece in tot acest timp am avut dreptul la numai 9 zile de concediu de odihna
@ Gabrielle Monique

Calculul celor 32 de zile aferente perioadei lucrate (februarie 2010 - 5 martie 2012) este facut de mine in acest topic
www.avocatnet.ro/content/for...
nicoledea a scris:
am mai consultat pe cineva care mi-a calculat zilele de concediu

"Cineva"-ul de care amintiti mai sus este colegul meu, moderator pe forumul "Dreptul muncii". Raspunsul acestuia este chiar la obiect. De ce ati reluat intrebarea, incalcand astfel
Regulamentul forumului?

@freeelis, nu aveam de unde sa stiu ca a mai postat si vineri aceeasi intrebare.:)
:closedtopic:

imi cer scuze daca am incalcat ceva,chiar nu imi doream sa va supar ,avand in vedere ca ne sunteti de foarte mare ajutor...intrebarea mea era in felul urmator ; ce suma de bani ar trebui sa incasez pentru aceste 32 zile de concediu de care ar fi trebuit sa beneficiez,iar domnul respectiv mi-a facut calculul zilelor de concediu,in schimb nu a putut sa ma informeze in legatura cu aceasta suma de bani si tot dansul m-a indrumat sa intreb pe cineva care se ocupa de salarii...atunci am indraznit sa va adresez d-voastra aceasta intrebare legata de banii care mi se cuvin

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile de concediu nicoledea nicoledea buna ziua inca o data....se poate sa imi spuneti cum pot afla ce suma trebuie sa incasez pe zilele de concediu raportat la salariul minim pe economie? am ... (vezi toată discuția)
Chitante in loc de bani pentru plata salariului mitdan67 mitdan67 Am lucrat ca agent comercial la o firma iar la lichidare in loc da salar am primit chitante . Urmand ca eu sa-mi iau banii in functie de cum voi incasa acele ... (vezi toată discuția)
Concediu odihna milikutza milikutza Buna ziua, eu am lucrat intr-o banca pana la 30.09.2012 si am avut o poprire pe salariu. Cand mi s-a calculat lichidarea, mi s-a oprit 30 % si din suma ... (vezi toată discuția)