avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu odihna

Buna ziua, eu am lucrat intr-o banca pana la 30.09.2012 si am avut o poprire pe salariu. Cand mi s-a calculat lichidarea, mi s-a oprit 30 % si din suma cuvenita pentru concediu de odihna neefectuat pe anul trecut si pe anul in curs. Doresc sa stiu daca este corect acest lucru, fiind vorba de concediu de odihna. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 18:11, 1 Noiembrie 2012
Concediul de odihna face obiectul executarii silite prin poprire.

Gabrielle Monique

De unde ati dedus asa ceva ? .. CO nu face obiectul niciunei executari silite ... Dreptul la concediu de odihna anual nu poate forma obiectul vreunei cesiuni, renuntari sau limitari., se prevede in art.144 alin.2 C.mun.

Cred ca este vorba despre indemnizatia aferenta CO ...:)
Sigur @freeelis, la indemnizatia aferenta concediului de odihna am facut referire.:)
Din mesajul postat se intelege altceva , de aceea am facut acele precizari ..:)
Multumesc :bow: !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul la concediu in perioada de preaviz botezatuion botezatuion Buna ziua ! As dori sa stiu daca in cazul depunerii demisiei, am dreptul la concediul de odihna aferent anului in curs? Va ... (vezi toată discuția)
Recuperare ore concediu de odihna mona2912 mona2912 Este legal ca angajatorul sa solicite recuperarea orelor neefectuate la locul de munca datorita concediului de odihna? (vezi toată discuția)
Concediu neefectuat nic131 nic131 Buna ziua! As dori sa stiu daca un rest de concediu din 2015, poate fi bagat la plata la incetarea cim, in anul 2018, si dupa cat timp se prescrie concediul de ... (vezi toată discuția)