avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Se poate prelua un PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Se poate prelua un PFA

An gasit sa cumpar o masina echipata taxi cu PFA, cu licenta cu tot.
Pana aici totul este ok insa de aici intervin problemele.Persoana detinatoarea licentei si PFA-ului a decedat.Ma intereseaza daca in conditiile acestea mai pot prelua si daca mai este valabila macar licenta.Din cate stiu licentele sunt acordate masinii particularizate cu nr de inmatriculare al autoturismului.
Intrebarea concreta este daca in conditiile date pot prelua ok totul: PFA licenta si turism!?
Merci anticipat
Ultima modificare: Vineri, 9 Martie 2012
vulpita24, utilizator
:) Nu am spus ca este un demers care se poate finaliza usor, dar este realizabil din punctul meu de vedere. Si la urma urmei rezolutia directorului de la registrul comertului nu poate fi atacata...? In aceasta situatie daca acordul succesorilor in drepturi al persoanei decedate dat in forma autentica consider ca este suficient ca PFA-ul sa fie transmis catre un tert.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate prelua un pfa cu licenta taxi tudorika tudorika Buna seara, Referitor la cum se poate prelua un pfa cu licenta taxi, scria un coleg de-al dumneavoastra de pe site, urmatoarele: \\"Nu se poate transforma ... (vezi toată discuția)
Intrebare: pot cumpara pfa? codrin49 codrin49 se poate cumpara PFA? ma refer la taxiuri (vezi toată discuția)
Buna seara! pfa; masura 141; transfer ema87 ema87 [i]PFA DESCHIS PT A ACCESA MASURA 141 SE POATE TRANSFERA UNEI ALTE PERSOANE? DAK DA, CE ANUME TREBUIE FACUT? VA MULTUMESC![/i] (vezi toată discuția)