avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... predare echipament si materiale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

predare echipament si materiale

daca sunt concediat dintr-o firma de cablu si internet,cand este normal sa predau echipament si materiale si in ce conditii? va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 9 Martie 2012
cristi 22577, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:52, 10 Martie 2012
In perioada de preaviz se poate face acest lucru .... Predarea-primirea se face prin inventarierea totala a bunurilor din gestiune, intocmindu-se un proces-verbal ce se semneaza de persoana care preda si de persoana care primeste.
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Martie 2012
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie inventar simona10 simona10 Lucrez la o multinationala unde in ultima perioada s-au constatat multe lipsuri de la ambalaje. Depozitul de ambalaje si produse finite este un depozit deschis ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma - demisie, gestiune comuna ana085 ana085 Sunt asistent medical generalist dar si gestionar la spital universitar pe programul terapiei,am gestiune si am si o colega, avem gestiune comuna, eu mi- am ... (vezi toată discuția)
Cine raspunde pentru minus in gestiune? stef1980 stef1980 Problema mea este urmatoarea din luna 09 2011 lucrez la o societate ca si gestionar dar am fost angajata cu forme legale doar din luna ianuarie a acestui an ... (vezi toată discuția)