avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general imi trebuie casa de marcat sau nu?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

imi trebuie casa de marcat sau nu?

buna ziua. am o mica societate a carei obiect de activitate il reprezinta comert cu ridicata nespecializat.am inchiriat un spatiu pentru depozitare cod caen 5210 si pentru codul caen 4778. pe lana cele doua coduri am si 4799. eu vreau sa distribui produse de curatenie din usa in usa. trebuie sa am o casa de marcat mobila pentru activitatea 4779?
Cel mai recent răspuns: Carmen Jurubita , Contabil 03:43, 10 Martie 2012
comertul cu amanuntul prin comis-voiajori si comertul prin corespondenta, cu exceptia livrarilor de bunuri la domiciliu efectuate de magazine si unitatile de alimentatie publica, pe baza de comanda; este una din exceptiile din OG 28 din 25 03. 1999 obliga atat vanzatorii care efectueaza livrari de bunuri cu amanuntul cat si prestatorii de servicii sa utilizeze aparate de marcat electronice fiscale. Da va trebuie o casa de marcat pe care o veti utiliza in regim ambulant /volant.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzarea prin comis voiajor impune casa de marcat? ina_enache ina_enache Buna ziua Va tot stresez cu dilemele si sper sa ma puteti ajuta. Va rog sa-mi dati si legea care impune sau nu casa de marcat in aceasta situatie Mii ... (vezi toată discuția)
Comis voiajorul trebuie sa elibereze bon fiscal?dar ce este el ,conform legii? Faneegean Faneegean Stimati consultanti, Doresc sa desfasor o activitate de vanzari directe,din usa in usa .In felul acesta intentionez sa vand ... (vezi toată discuția)
Exceptie la casa de marcat ? chrystmass chrystmass Buna ziua, am o intrebare legata de obligativitatea casei de marcat pentru persoane fizice. In primul rand, firma proaspat infiintata, cu cod caen 4799n- ... (vezi toată discuția)