avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Poate un lider de organizatie de partid sa solicite ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Poate un lider de organizatie de partid sa solicite candidatilor la functia de consilier local demisia in alb a acestora?

Poate un lider de organizatie de partid sa solicite candidatiilor la functia de consilier local demisia in alb a acestora, in vederea utilizarii ei (in timpul mandatului) in cazul in care acestia (consilierii) vor vota in consiliu altfel decat doreste acest lider ?
Va multumesc !
Bineinteles ca nu este legala aceasta solicitare. Demisia este un act de vointa unilateral.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie consilier local bihoreanca bihoreanca buna ziua.in 2008 am obtinut un mandat de consiler local dar, dupa 3 luni am demisionat din functie din motive personale caci m-am stabilit temporar impreuna ... (vezi toată discuția)
A fi sau a nu fi consilier local aura_s aura_s vis-a-vis de pierderea calitataii de consilier local, ce se intampla cand, avand un act oficial de excludere din partid, Consiliul Local nu vrea sa ia act de ... (vezi toată discuția)
Demisia din consiliul local Mirrella P. Mirrella P. M-ar ajuta foarte mult sa-mi spuneti ce este de facut din punct de vedere legal in urmatoarea situatie: doi consilieri locali au demisionat, demisiile au fost ... (vezi toată discuția)