am cumparat un auto wv din 2008 cu euro 4. taxa auto de prima inmatriculare [1500 euro]mi se pare enorm de mare . cum as putea sa nu platesc taxa de poluare.? specific ca am fost indus in eroare de cumparator spunind ca e vb doar de 3oo euro. multumesc
Faptul ca ati fost indus in "erorare" de vanzator nu prea are relevanta. Pe site-ul A.N.A.F. este un calculator al taxei auto care v-ar fi ajutat cu certitudine sa va faceti o idee cat va fi taxa.
revin cu problema mea ref. la taxa auto. s-a calculat o taxa de 6800ron adica 1500 euro. mi se pare enorm d emult ce as putea face? daca pot face ceva . repet masina din 2008 cu cc2000 euro 4 adusa din belgia si neinmatriculata in romania . multumesc
Inmatriculare
mariagu
Am un autoturism neinmatriculat din 2008 adus din Germania. A fost inmatriculat in UE. Ce pot face sa il inmatriculez fara plata taxei de poluare/prima ... (vezi toată discuția)
Taxa auto
r-c-cata
am o masina din 1998 . astea zic ca dau inapoi 25%din taxa auto. inapoi cum, cind taxa in 2009 era de 1500 de euro si acuma este de aproape 4000 de euro ,scazi ... (vezi toată discuția)