avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa auto

am cumparat un auto wv din 2008 cu euro 4. taxa auto de prima inmatriculare [1500 euro]mi se pare enorm de mare . cum as putea sa nu platesc taxa de poluare.? specific ca am fost indus in eroare de cumparator spunind ca e vb doar de 3oo euro. multumesc
Autoturismul a fost cumparat din Romania? Taxa auto a fost stabilita conform noii legi?(9/2012)?
Faptul ca ati fost indus in "erorare" de vanzator nu prea are relevanta. Pe site-ul A.N.A.F. este un calculator al taxei auto care v-ar fi ajutat cu certitudine sa va faceti o idee cat va fi taxa.
revin cu problema mea ref. la taxa auto. s-a calculat o taxa de 6800ron adica 1500 euro. mi se pare enorm d emult ce as putea face? daca pot face ceva . repet masina din 2008 cu cc2000 euro 4 adusa din belgia si neinmatriculata in romania . multumesc
sa faceti inmatriculare fara plata taxei ,dar rapid,anul acesta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto-vw polo 999 cm3,euro 2,an 1996, descartees20 descartees20 Am cumparat in luna noimenbrie un wv polo din germania,si as dori sa-l inscriu in 2012, daca pana acum stiam ca voi plati in juru sumei de 350 ,acum nu stiu ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare mariagu mariagu Am un autoturism neinmatriculat din 2008 adus din Germania. A fost inmatriculat in UE. Ce pot face sa il inmatriculez fara plata taxei de poluare/prima ... (vezi toată discuția)
Taxa auto r-c-cata r-c-cata am o masina din 1998 . astea zic ca dau inapoi 25%din taxa auto. inapoi cum, cind taxa in 2009 era de 1500 de euro si acuma este de aproape 4000 de euro ,scazi ... (vezi toată discuția)