avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Formular 230 in word
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Formular 230 in word

Buna ziua,

Rog foarte mult sa-mi trimiteti formularul privind cererea 2% aferent anului 2011, adica ultima versiune, in word, adica sa pot scrie eu in calculator datele ong-lui.

Rog mult....
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 11:48, 10 Martie 2012
incercati aici:
[ link extern ]
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Martie 2012
leuca_luminita, utilizator
Multumesc, dar linkul trimis nu este ultima versiune, pt. anul 2011 este un alt formular
Este urgent, va rog cine ma poate ajuta ...
Daca e asa urgent puneti mana pe pix... Termenul de depunere e 25 mai.... Abia au dat drumul la formular... mai dureaza pana il fac editabil...
Ultima modificare: Sâmbătă, 10 Martie 2012
leuca_luminita, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog frumos, am nevoie de un formular cedo vpatrana vpatrana Buna ziua! Va rog frumos, ma poate ajuta cineva cu un formular actual pentru cedo? Nu ma descurc singur. Am nevoie de unul in format word. Va rog, ... (vezi toată discuția)
Atentie! declaratia 101 - termen 26 martie 2012, inclusiv. descarca noile formulare ale declaratiilor 100 si 101. Ioana Constantin Ioana Constantin OG 2/2012, pentru modificarea şi completarea Ordonanţei Guvernului nr. 92/2003 privind Codul de procedură fiscală .......... Art. II. - Declaraţia ... (vezi toată discuția)
Vesnica problema revisal bardi bardi As dori sa ma ajute cineva ca sa dau si eu de versiunea misterioasa 1.0.0. pe care nu o gasesc nici eu precum nici altii.Va multumesc adresa de email este ... (vezi toată discuția)